”Darrpannon” – en ny trend?

I början av året gjorde jag en trendspaning på något jag kallade ”pumppanno”, för att beskriva det frenetiska panorerande beatet som många låtar sedan en tid tillbaka baserats på (se inlägget från 2/1). Nu funderar jag över om ”darrpannon” kan bli nästa trend? Lusine, den gamla elektroräven Jeff Mcllwains alias känd för sin experimentella och nyskapande musik, skulle kunna bli en trendsättare med låten Aterial. Om så blir fallet är än så länge ovisst men det är något jag ser positivt på, eller rättare sagt mina öron är positiva till en sådan ny trend. Darrpannons pumpande ligger mer på ytan och är betydligt mer harmonisk än den intagande pumpannon. Så i jakten på fler exempel håller jag tummarna för att darrpannon blir den nya pumpannon!

One reply

  1. […] Här omstöpt i Petit Biscuit’s fina remix. Och ja, med ett tydligt inslag av ”darrpanno”. […]

Kommentera